ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Η βαθειά γνώση της φύσης των ηχητικών κυμάτων από έναν καθηγητή φυσικής και η εμπειρία ψυχιάτρων σκύλων (κτηνιατρικοί συμπεριφοριστές) στην Αμερική, συνδυάζονται ώστε ούτε η ακοή των σκύλων να βλάπτεται αλλά ούτε και να διαταράσσεται η ψυχική τους διάθεση. Απλά απομακρύνονται επειδή φοβούνται τη συσκευή (smartphone) που κρατάτε και τους ήχους που παράγει.

iphone Image

Ιδιαίτερος σχεδιασμός

να ισχυρό γκρί φόντο με φωτιζόμενους διακόπτες και φωτορεαλισμό που δημιουργεί την αίσθηση της τρίτης διάστασης, το πάνελ της εφαρμογής ταιριάζει σε κάθε χρώμα συσκευής.

Ευκολία στη χρήση

Εγκαθίσταται σε όλα τα κινητά και δεν χρειάζεται σύνδεση στο ιντερνέτ για να λειτουργήσει. Συνοδεύεται από συνεχή υποστήριξη καλής λειτουργίας και σας βοηθά να νιώθετε ασφαλείς εσείς και τα μέλη της οικογένειά σας.

Εξαιρετική λειτουργικότητα.

Εργονομικοί ευδιάκριτοι buttons σας επιτρέπουν να εναλλάσσετε την λειτουργία της εφαρμογής ανάλογα με την απαίτηση της στιγμής.

Εξαιρετικά αποτελεσματική

Απωθεί όλες τις ράτσες των σκύλων, αρκεί το φλάς να φωτίζει τον σκύλο και η ένταση να είναι στο μέγιστο. Ωστόσο, μπορεί να βρείτε ένα σκυλί σε ένα πάρκο ή ένα σκυλάκι που κάθεται κοντά σε ανθρώπους σε έναν δημόσιο χώρο, το οποίο θα αργήσει να ανταποκριθεί επειδή έχει μόνο καλά συναισθήματα για τους ανθρώπους και πιστεύει ότι απλά παίζετε με αυτό.

Δείτε το Promo Video

APPS SCREENSHOT

Οι ειδικοί ήχοι wav συνδυάζονται μεταξύ τους δημιουργώντας κροσσούς συμβολής τρομάζοντας σχεδόν όλα τα σκυλιά τρέποντάς τα σε φυγή. Κάντε το κινητό σας μια ασπίδα προστασίας από τα αδέσποτα επιθετικά σκυλιά. Ειδικά οι νέες γυναίκες θα τη βρούν ιδιαίτερα χρήσιμη επειδή δεν θέλουν να ακολουθούνται απο τα σκυλιά, όταν έχουν την περίοδό τους.

App screenshot img
App screenshot img
App screenshot img
App screenshot img
App screenshot img
App screenshot img
App screenshot img
App screenshot img
App screenshot img
App screenshot img
App screenshot img
App screenshot img

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

‘’Είναι προτιμότερο να την έχω και να μην τη χρειαστώ -- παρά να τη χρειαστώ και να μην την έχω.’’ Αγοράστε την μοναδική εφαρμογή που απωθεί αποτελεσματικά όλες τις ράτσες  των σκύλων. Κάντε το κινητό σας μια ασπίδα προστασίας από τα αδέσποτα επιθετικά σκυλιά. Η εφαρμογή dog chaser είναι απαραίτητη σε ποδηλάτες, μικρά παιδιά που περπατάνε μόνα τους, ανθρώπους που κάνουν jogging, εκδρομείς, νέες γυναίκες και κορίτσια που περπατάνε και δεν θέλουν να ακολουθούνται από σκυλιά όταν έχουν την περίοδό τους.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (FAQ)

Μια μοναδική εφαρμογή που σας προστατεύει από τα σκυλιά που θα βρεθούν στο δρόμο σας. Σε αντίθεση με όλες τις εφαρμογές που απλά σφυρίζουν σε υψηλές συχνότητες, η εφαρμογή dog chaser εκπέμπει ένα σύνολο ειδικών ήχων σε μορφή wav. Οι ήχοι αυτοί συνδυάζονται μεταξύ τους δημιουργώντας κροσσούς συμβολής τρομάζοντας την πλειοψηφία των σκυλιών τρέποντάς τα σε φυγή. Επιπλέον οι ήχοι wav είναι ακουστοί από εσάς και έτσι γνωρίζετε ακριβώς τι ακούει ο σκύλος χωρίς να κινδυνεύει η ακοή του αλλά ούτε και η δική σας ακοή από τους υπέρηχους που οι άλλες εφαρμογές εκπέμπουν .
Εγκαθίσταται αυτόματα και εύκολα σε όλα τα κινητά αρκεί να έχουν ελευθερο χώρο στη μνήμη τους και δεν χρειάζεται σύνδεση στο ιντερνέτ για να λειτουργήσει. Συνοδεύεται από συνεχή υποστήριξη καλής λειτουργίας και σας βοηθά να νιώθετε ασφαλείς εσείς και τα μέλη της οικογένειά σας .
ΟΧΙ δέν χρειάζετε να πληρώσετε τίποτα άλλο. Στην τιμή περιλαμβάνεται όλο το πακέτο για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή σε κάθε περίσταση ανάλογα με το τί έχετε να αντιμετωπίσετε στο δρόμο εσείς ή τα παιδιά σας. Ενημερωτικά υπάρχουν στο εμπόριο ηλεκτρονικές συσκευές δυνατών υπερήχων που με την ισχυρή ένταση φτάνουν στο όριο πόνου τα σκυλιά που αναγκάζονται να απομακρυνθούν. Οι δυνατοί αυτοί υπέρηχοι είναι ικανοί να προκαλέσουν βλάβη στην ακοή και το χειρότερο είναι πως δέν ακούγονται απο τον άνθρωπο. Ένα τέτοιο αξιόπιστο μηχάνημα κοστίζει κοντά στα 60 ευρώ και πρέπει να το κουβαλάτε συνέχεια μαζί σας.
ΝΑΙ. Στο Androind οι ήχοι αποδίδονται με PCM 44.100 Hz (Μέγιστο δυνατό) ενώ στο iOS με PCM 48.000 HZ.
Μπορείτε να δείτε το κανάλι μας στο youtube  https://www.youtube.com/channel/UC2CiFzmYuf1gYjMMB_iOohg?view_as=subscriber

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

Για κάθε διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα είτε χρησιμοποιώντας το gmail για άμεση ανταπόκριση.

Office Location

18 Mandilara st
41222 Larisa GREECE

Phone Number

+30 6946764020

+30 6944366405

Email Address

contact@dog-chaser.eu

aktsrs@gmail.com